Disclaimer

Algemene informatie

Deze dienst is alleen bedoeld als hulpmiddel om weddenschappen van bookmakers te vergelijken.

Wij leveren géén weddenschappen of diensten gerelateerd aan gokken. Om een weddenschap af te sluiten, dient u in te loggen op de site van de bookmaker. Hier laat u uw gegevens achter en gaat akkoord met de algemene voorwaarden van de desbetreffende bookmaker.

Data en geldigheid

De informatie op de site is afkomstig van officiële websites van verschillende bookmakers en wordt regelmatig ververst. Door de continue wijzigingen in de winkansen die de bookmakers hanteren, kunnen er verschillen optreden tussen de informatie die hier wordt weergegeven en die op de websites van de bookmakers. Controleer daarom altijd de winkansen op de sites van de bookmakers alvorens u uw inzet plaatst.

Juridische waiver

NNoch BetBrain, nochiemand die verbonden is aan BetBrain kan verantwoordelijkheid worden gehouden voor geleden verliezen die voortvloeien uit het gebruik (of misbruik) van de Betfair quoteringen, waarbij het niet van belang is hoe het verlies is ontstaan.

BetBrain geeft geen winstgarantie en kan niet verantwoordelijk gehouden voor verliezen, die voortvloeien uit het gebruik van de geboden informatie. BetBrain kan tevens niet aansprakelijk gesteld worden voor verkeerde of onvolledige informatie.

Waarschuwing:

Gokken kan gevaarlijk en verslavend zijn, gok alleen wanneer je dit kan veroorloven! Wij geven géén advies of doen géén aanbevelingen met betrekking tot het gokken of de risico's die gokken met zich meebrengt.