Juridische Informatie

 • Algemene voorwaarden & Condities

  Door u aan te melden en toegang te nemen tot BetBrain.com, op de url betbrain.com, ygaat u akkoord met het onderstaande voorwaarden. Kijk hiervoor tevens onder privacybeleid en de disclaimer van BetBrain, beide onderdeel van deze voorwaarden.

  BetBrain behoudt het recht wijzigingen en verbeteringen te maken aan zijn producten en diensten, zonder dat daarover van tevoren kennis hoeft te worden gegeven.

  Al het materiaal op de website; tekst, beelden, logo’s, foto’s, audio- en videomateriaal behoort onverminderd aan BetBrain. U mag inhoud van deze website bemachtigen en weergeven op een computerscherm, individuele pagina’s afdrukken(niet kopiëren) en zulks elektronisch opslaan (echter niet op enige datadrager verbonden met een netwerk) ten behoeve van uzelf op een niet-commerciële basis.

  Lees meer
 • Disclaimer

  Deze dienst is alleen bedoeld als hulpmiddel om weddenschappen van bookmakers te vergelijken.

  Wij leveren géén weddenschappen of diensten gerelateerd aan gokken. Om een weddenschap af te sluiten, dient u in te loggen op de site van de bookmaker. Hier laat u uw gegevens achter en gaat akkoord met de algemene voorwaarden van de desbetreffende bookmaker.

  De informatie op de site is afkomstig van officiële websites van verschillende bookmakers en wordt regelmatig ververst. Door de continue wijzigingen in de winkansen die de bookmakers hanteren, kunnen er verschillen optreden tussen de informatie die hier wordt weergegeven en die op de websites van de bookmakers. Controleer daarom altijd de winkansen op de sites van de bookmakers alvorens u uw inzet plaatst.

  Lees meer
 • Privacy Beleid

  Bij BetBrain Ltd zijn wij gehouden uw privacy te waarborgen. Deze voorwaarden laten zien hoe wij uw gegevens bewaren.

  Wij verzamelen géén persoonlijke informatie wanneer u enkel onze website bezoekt. Indien u gebruikt maakt van onze services zullen we alléén die informatie opslaan die u ons geeft.

  De beheerder van de data van deze website is Betbrain Limited. U zal af en toe bericht ontvangen door onze mailings over het gebruik van persoonlijke gegevens en zal de mogelijkheid geboden krijgen om ons te laten weten als u deze mailings niet meer wens te ontvangen.

  Lees meer
 • Legale status

  BetBrain verleent een gratis Web service waarmee gebruikers quoteringen van sportweddenschappen kunnen vergelijken van bookmakers wereldwijd. Quoteringen worden automatisch geüpdate in samenwerking met de bookmakers die op BetBrain.com staan.

  De waarde van de informatie ligt in de mogelijkheid om de best mogelijke quotering te kiezen. Daarnaast voorziet BetBrain erin om volledig automatische filters toe te passen om de beste aanbiedingen te verkrijgen die op dat moment aanwezig zijn. Gebruikers kunnen zich aanmelden voor een nieuwsbrief, waardoor ze deze aanbiedingen meteen naar zich toegestuurd krijgen.

  BetBrain Ltd werd opgericht in mei 2000 in Denemarken. Na een kapitaalinjectie heeft BetBrain zich in augustus 2001 in Londen gevestigd. Het is een openbare vennootschap in het kader van Britse wet. BetBrain wordt bestuurd door de oprichters, Ebbe Groes en werknemers.

  Lees meer