Hoe te Beginnen

Wanneer u gebruik maakt van dit icoon, krijgt u een aanvullende uitleg of hulp bij de functie die u gebruikt: ?.

Hieronder is een gids te vinden waarin wordt uitgelegd hoe u met wedden kunt beginnen.

Vindt de beste weddenschappen

Onder wedstrijden kunt u de weddenschappen selecteren waarvan u de winkans wilt bekijken, zoals bijvoorbeeld de 'winnaar van de Premier League'. Onder Komende wedstrijden om te controleren van de evenementen, en de statistieken en scores om te zien hoe uw favoriete teams en spelers de laatste tijd hebben uitgevoerd.

Klik op de link van de bookmaker

Kies een bookmaker door op de link met de naam van de bookmaker te klikken. Dit brengt u rechtstreeks naar de website van de bookmaker. Bij sommige bookmakers belandt u na het klikken meteen op een online wed-formulier of bij betreffende evenement op de website van de bookmaker. De rechtstreekse links gebruik je door op de quote te drukken in de quotetabellen of op de naam van de bookmaker bij de andere pagina’s.

Controleer bookmaker

Bookmakers werken met verschillende voorwaarden en regels. Daarom is het verstandig om vertrouwd te raken met bepaalde zakelijke voorwaarden van de bookmaker. U kunt hulp vinden via Bookmaker Informatie, waar u informatie wordt gegeven over specifieke bookmakers.

Hier is een selectie van de voorwaarden, die nuttig zijn om te weten:

  • Opties om geld te storten op uw weddenschap rekening
  • Vereisten van een minimum stortingsbedrag
  • Opties om geld op te nemen van uw rekening
  • Toeslagen opstortingen op weddenschap rekening
  • Toeslagen op het opnemen van geld van uw
  • Minimum wedstrijden benodigd voor een weddenschap
  • Minimum inleg voor een weddenschap
  • Maximum inleg voor een weddenschap
  • Maximum winbedrag met een weddenschap
  • Regels voor het teniet doen van weddenschappen tegestaan

De bookmakers hebben onderling nogal wat verschillende regels en voorwaarden, wees op de hoogte van de specifieke voorwaarden van een bookmaker.

Open een rekening

Voordat u een weddenschap kunt afsluiten bij een bookmaker, moet u een rekening openen. Hier kunt u uw gegevens achterlaten. Wanneer de registratie compleet is moet u een gebruikersnaam en een wachtwoord ingeven. Het is belangrijk dat u deze goed bewaart op een plaats die u weet te vinden.

Sommige bookmakers geven een extra bonus aan nieuwe gebruikers, controleer de voorwaarden voor het ontvangen van deze bonus.

Stort geld op u weddenschap rekening

De meest gebruikelijke opties voor stortingen zijn de creditcard, een bankcheque of een overboeking via de bank. Creditcard betalingen verschijnen vrijwel direct op uw spelersrekening, terwijl bankcheques en overboekingen via de bank enkele dagen in beslag zullen nemen. De kosten voor het gebruik van de verschillende opties varieert eveneens en sommige bookmakers vergoeden een deel van deze kosten. Maar u moet dat nakijken bij de specifieke bookmaker, uw bank en uw creditcard maatschappij.

Plaats een weddenschap

Wanneer u geld heeft gestort op uw rekening, kunt u een weddenschap plaatsen. . Let op dat bij sommige bookmakers u alleen meervoudige weddenschappen kunt plaatsen. U komt drie verschillende weddenschap typen tegen: De Europese manier, de Britse manier en de Amerikaanse manier. Lees meer over winkans formaten onder Winkans Formate. Bij sommige bookmakers zult u opmerken dat u, in plaats van hoeveel u wilt inleggen, moet invullen hoeveel u wilt winnen.

Neem geld op van uw rekening

De meest gebruikte manier van geld opnemen is door middel van een creditcard, bankcheques of overschrijving. Hier geldt ook dat sommige bookmakers een toeslag berekenen voor het storten van geld. Controleer altijd het bedrag voordat u het laat overmaken en hou rekening met het feit dat toeslagen berekend kunnen worden.