Wat is Betbrain?

Bij Betbrain streven wij ernaar u de best mogelijke informatie over wednoteringen op het internet te laten zien. Dit betekent dat u de noteringen van 96 bookmakers en exchanges wereldwijd kan zien en vergelijken. Betbrain dekt vrijwel ieder sportevenement in de wereld op een elk willekeurig moment.

Wij hebben een wijd aanbod aan tools en features voor uw gemaakt om u in uw weddenschappen te assisteren. Voor sommigen hiervan is een account bij ons vereist.

Navigatie

We hebben de standaard Betbrain navigatie tussen de diverse onderdelen totaal opnieuw ingerich. In plaats van de knoppen aan de linkerkant, hebben we nieuwe adviserende tabs gecreeerd om de diverse onderdelen van de website te scheiden.

De manier om bij de verschillende sporten, regio's and toernooien te komen is niet veranderd en we hebben de site sneller dan ooit gemaakt. Als u in de noteringsvergelijkingssectie van Betbrain bent, kunt u of naar een menu navigeren door hierop te klikken, of diens subsecties uitbreiden en uitklappen door de uitbreid en uitklap-buttons bij ieder onderdeel aan te klikken. Bijvoorbeeld, als u wilt navigeren naar de Engelse Premier League, kunt u voetbal (afhankelijk van uw regio) vinden, op de 'Breid uit'-knop klikken, en vervolgens 'Engeland' zoeken om het menu uit te breiden en op 'Premier League' te klikken. Let u ook op het nummer naast elke competitie naam, welke op handige wijze weergeeft hoeveel actieve evenementen op het punt staan te beginnen in die competitie.

Noteringentabel functies

U kunt elke noteringentabel sorteren om zodoende de noteringen van uw keuze weergegeven te zien worden door één van de kolommen van uw keus.

We hebben nu waarschijnlijk de beste live odds vergelijking systemin de wereld! Odds die zijn gewijzigd in de laatste 10 minuten worden aangeduid met directionele pijlen in de kansen tabellen. Profiteer van te weten waar de markt in beweging is! Klik op de odds om de vorige waarde en de tijd van de wijziging te zien.

Weddenschapmarktenhebben soms maar een beperkte liquiditeit beschikbaar tegen hun beste prijzen. Plaats je muis op de quoteringen en een pop-up verschijnt waarin u ook de tweede en derde uit de reeks beste prijzen te zien krijgt inclusief het volume aan geld wat er voor die prijzen beschikbaar is.

Overige informatie

Gebruik de Mijn Coupon functie om quoteringen te vergelijken van meervoudige weddenschappen. Klik gewoon op “Aan Coupon toevoegen” in de quoteringen tabellen om uw eigen coupon op te bouwen. De coupon is ook een handig hulpmiddel om wedstrijden op te slaan die u interessant genoeg vindt om ze op een later tijdstip, als u deze site weer bezoekt, nogmaals te bekijken.

Bij sommige typen weddenschap is het mogelijk de onderliggende kansberekeningen af te leiden van de quoteringen van een bookmaker. Dit wordt dan berekend en getoond in de winkanstabellen.

Geregistreerde gebruikers kunnen ons discussie forum gebruiken om wedstrijden, bookmakers, wed-strategieën en nog veel meer te bespreken.

Door zich te registreren een account bij ons kunt u uw bookmaker lijst aanpassen, selecteert u twee extra bookmakers ter vergelijking, en ervoor kiezen om BrainMails ontvangen.

Technische fouten en vertragingen kunnen optreden waardoor quoteringen onjuist worden weergegeven. We verzamelen erg veel informatie via een heleboel verschillende bronnen en er kunnen fouten in dit proces optreden. Daarnaast kan een bookmaker te kampen hebben met technische problemen of hun eigen website of een trage internet-verbinding kunnen het onmogelijk hebben gemaakt de informatie bij te werken. Controleer altijd de quoteringen voordat u een weddenschap afsluit. De informatie wordt verstrekt zonder verantwoordelijkheid.

We gebruiken cookies en JavaScript op de website.

Veel succes tijdens het gebruik van BetBrain om uw opbrengst tijdens het wedden te vergroten.