Help & Ondersteuning

 • Wat is Betbrain?

  Bij Betbrain streven wij ernaar u de best mogelijke informatie over wednoteringen op het internet te laten zien. Dit betekent dat u de noteringen van 96 bookmakers en exchanges wereldwijd kan zien en vergelijken. Betbrain dekt vrijwel ieder sportevenement in de wereld op een elk willekeurig moment.

  Wij hebben een wijd aanbod aan tools en features voor uw gemaakt om u in uw weddenschappen te assisteren. Voor sommigen hiervan is een account bij ons vereist.

  We hebben de standaard Betbrain navigatie tussen de diverse onderdelen totaal opnieuw ingericht. In plaats van de knoppen aan de linkerkant, hebben we nieuwe adviserende tabs gecreeerd om de diverse onderdelen van de website te scheiden.

  De manier om bij de verschillende sporten, regio's and toernooien te komen is niet veranderd en we hebben de site sneller dan ooit gemaakt. Als u in de noteringsvergelijkingssectie van Betbrain bent, kunt u of naar een menu navigeren door hierop te klikken, of diens subsecties uitbreiden en uitklappen door de uitbreid en uitklap-buttons bij ieder onderdeel aan te klikken.

  Lees meer
 • Hoe te Beginnen

  Wanneer u gebruik maakt van dit icoon, krijgt u een aanvullende uitleg of hulp bij de functie die u gebruikt: ?.

  Onderwedstrijden kunt u de weddenschappen selecteren waarvan u de winkans wilt bekijken, zoals bijvoorbeeld de 'winnaar van de Premier League'. Onder Komende wedstrijden om te controleren van de evenementen, en de statistieken en scoresom te zien hoe uw favoriete teams en spelers de laatste tijd hebben uitgevoerd.

  Kies een bookmaker door op de link met de naam van de bookmaker te klikken. Dit brengt u rechtstreeks naar de website van de bookmaker. Bij sommige bookmakers belandt u na het klikken meteen op een online wed-formulier of bij betreffende evenement op de website van de bookmaker. De rechtstreekse links gebruik je door op de quote te drukken in de quotetabellen of op de naam van de bookmaker bij de andere pagina’s.

  Bookmakers werken met verschillende voorwaarden en regels. Daarom is het verstandig om vertrouwd te raken met bepaalde zakelijke voorwaarden van de bookmaker. U kunt hulp vinden via Bookmaker Informatie.

  Lees meer
 • Basic Betting Guide

  Winkansen zijn slechts cijfers die gebruikt worden om te berekenen hoeveel u kunt winnen met een bepaalde inleg. Normaal gesproken geldt: hoe hoger de winkans, hoe lager de kans is op winst.

  Winkansen worden op verschillende manieren genoteerd. dit is afhankelijk van de markt van de bookmaker. In het quoteringenoverzicht kunnen de quoteringen gepresenteerd worden in de Europese, Britse, Amerikaanse, Maleisische, Indonesische of Hong Kongstandaard.

  Sommige bookmakers bieden meer dan één soort notering aan. Wanneer u klikt op van hier naar een bookmaker, kan het formaat verschillend zijn, maar dan verander gewoon het formaat aan te passen, om er zeker van dat je de juiste odds krijgt in uw inzet.

  Het wedden met een handicap is bedoeld om een wedstrijd interessanter te maken om op te wedden. Bij handicapweddenschappen worden punten toegekend aan één van de twee teams; het team dat het minst favoriet is. Daardoor krijgt de underdog van de twee een voorsprong om het verschil met de favoriet kleiner te maken.Voor deze manier van wedden worden veel verschillende namen gebruikt, maar het basisprincipe is hetzelfde.

  Lees meer
 • Advanced Topics & Betting Secrets

  De weddenschapmarkt werkt net als iedere andere markt. Je kunt er zaken kopen en verkopen en overeenkomsten sluiten. Je wedt niet tegen de markt, zoals bij een bookmaker, je wed tegen de andere deelnemers op de markt.

  Een surebet, of een arbitrage weddenschap, is een serie weddenschappen waarbij een winst gegarandeerd is, onafhankelijk wat de uitkomst van het evenement is waar u op wedt. U kunt niet verliezen!

  Deze korte handleiding over arbitrage wedden kan je helpen hiermee te beginnen en een aantal goede gewoontes te ontwikkelen bij jouw gokstrategien. Deze handleiding is in geen enkel opzicht volledig. Je zal meer leren door een ander in praktijk te brengen, uit je eigen ervaringen en door met andere gokkers te praten. Doe voorzichtig en wees verstandig!

  Surebets komen en gaan. Vooral surebets met noteringen op betting exchanges zijn erg volatiel, aangezien prijzen door acties gebruikers razendsnel kunnen bewegen. Dus je meot snel zijn. Allereerst, je hebt een snelle informatievoorziening nodig. Ons Surebet Pro-product is hiervoor geschikt.

  Lees meer

Contacteer ons!

Als u problemen heeft met de website, de noteringen of een ander gerelateerd probleem, stuurt u ons aub een -mail op betbrain@betbrain.com of stuur ons een bericht door het contact-formulier te gebruiken op::

HET GEBRUIKSVRIENDELIJKE CONTACT FORMULIER