Over Betbrain Service Ltd

De dienstverlening

BetBrain biedt een gratis web service, die gebruikers in staat stelt noteringen in sportwedden van bookmakers wereldwijd te vergelijken, voor zowel pre-match als live evenementen. Noteringen worden automatisch ververst in samenwerking met de bookmakers waarmee Betbrain.com samenwerkt. Daarbovenop, Betbrain biedt waardevolle sport informatie, zoals nieuwsflitsen, statisieken, scores en noteringsgeschiedenis grafieken.

De waarde van de informatie ligt in het vermogen om de beste prijzen beschikbaar te verkrijgen. Daarnaast, Betbrain past volledig automatische filters toe om de meeste interessante aanbiedingen te selecteren van alle aanbiedingen beschikbaar. Gebruikers kunnen zich aanmelden via een e-mail service en deze aanbiedingen direct ontvangen.

Geschiedenis van het bedrijf

BetBrain Ltd is opgericht in Mei 2000. Het is een bedrijf onder beperkte aansprakelijkheid, gevestigd naar Brits recht. Betbrain is eigendom van de oprichter en CEO, Ebbe Groes, en de werknemers.

BetBrain heeft kantoren in Groot-Brittanie en Roemenie en heeft een team van 40 professionals in dienst.

Gedurende haar geschiedenis heeft Betbrain diverse prijzen en nominaties gewonnen, inclusief de prestigieuze ''Best Sportsbook affiliate'' award, die drie jaar op rij werd gewonnen: in 2008, 2009 en 2010.

Contact informatie

Voor ondersteunings kwesties, vragen of opmerkingen die u wellicht heeft, kunt u onze contactpagina gebruiken. Onze klantenservice is alleen beschikbaar in het Engels.

Voor zakelijke vragen, kunt u ons schrijven op sales@betbrain.com.