Zakelijke samenwerking

BetBrain staat open voor nieuwe zakelijke ventures en biedt een wijd bereikt aan content integratie. Lees meer over ons bedrijf en de wijde diversiteit van samenwerking opties hier beneden.

 • Over het bedrijf

  BetBrain biedt een gratis web service, die gebruikers in staat stelt noteringen in sportwedden van bookmakers wereldwijd te vergelijken, voor zowel pre-match als live evenementen. Noteringen worden automatisch ververst in samenwerking met de bookmakers waarmee Betbrain.com samenwerkt. Daarbovenop, Betbrain biedt waardevolle sport informatie, zoals nieuwsflitsen, statisieken, scores en noteringsgeschiedenis grafieken.

  De waarde van de informatie ligt in het vermogen om de beste prijzen beschikbaar te verkrijgen. Daarnaast, Betbrain past volledig automatische filters toe om de meeste interessante aanbiedingen te selecteren van alle aanbiedingen beschikbaar. Gebruikers kunnen zich aanmelden via een e-mail service en deze aanbiedingen direct ontvangen.

  Lees meer
 • Content op uw website

  U kan een gratis noterings vergelijkings oplossing aan uw website toevoegen!

  Met een content oplossing van Betbrain, verbetert u zowel loyaliteit van bestaande gebruikers alsmede het aantrekken van nieuwe gebruikers door premium kwaliteitscontent aan te bieden.

  Er is geen betaling aan Betbrain voor deze service, dus er is geen risico. U ontvangt waardevolle content die uw advertentie- en affiliate-inkomsten van uw sportwed-partners een boost kunnen geven.

  Het is erg gemakkelijk om onze content te integreren door het gebruik van iFrame html tags. Het is in feite niet meer dan een copy-paste van een deel van de code in uw pagina en alles is gereed.

  Lees meer
 • Adverteren

  BetBrain is altijd happig op nieuwe lange termijn samenwerking met bedrijven in de online gaming industrie.

  We helpen marktpartijen kwaliteitsbezoek te verwerven en hun merk bewustzijn te vergroten door twee typen samenwerking aan te bieden: exposure van premium noteringen en tekst en interactive banner advertenties op de website en in onze email nieuwsbrieven.

  U kan over onze service lezen op: igbaffiliateawards.com .

  Als u meer informatie wilt over adverteren en affiliate mogelijkheden bij Betbrain, neemt u contact op met sales@betbrain.com.

  Lees meer